Serax

Serax

Het Antwerpse designlabel Serax werkt met toonaangevende designers uit België en daarbuiten, zoals Piet Boon en Sergio Herman. De collectie servies weerspiegelt de belangrijkste waarden van het label: vernieuwend en toegankelijk design. Serax krijgt wereldwijde erkenning van gerenommeerde sterrenchefs en hoteliers.
 
Serax
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Serax

Sudderen met Serax

02-10-2018, Door: Maarten

Surface: de nieuwe Serax lijn is samenwerking met Sergio Herman. Lees er hier alles over!

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Serax servies kopen?

De collecties van Serax

Het Antwerpse Serax werkt samen met toonaangevende designers uit binnen en buitenland. Iedere collectie weerspiegelt de key-waarden van Serax: vernieuwend en een toegankelijk design. Inmiddels heeft Serax in samenwerking met verschillende designers meerdere servies-lijnen uitgebracht. Het Serax Base servies is ontworpen door Piet Boon met liefde voor mooie materialen, aandacht voor details en een focus op het leveren van perfectie. Gaat u liever voor kleur in uw servies? Dan is het Serax Aqua, Surface of Pure servies een goede keus. Met dit servies tovert u uw tafel om tot een kleurrijk tafereel.

Ons assortiment van Serax

De diverse servies-lijnen van Serax zijn te verkrijgen bij kookwinkel Oldenhof. Gaat u voor het minimalistische Serax Base servies of kiest u voor het stijlvolle Serax Surface servies, ontwikkeld door topkok Sergio Herman. De Zeeuwse chef heeft zich voor de collectie laten inspireren door de natuur in Zeeland met ruwe texturen en perfecte imperfecties die een verhaal vertellen. Het servies van Serax kunt u uitbreiden met bestek, koppen, glazen en schalen. Bestel het servies van Serax eenvoudig op www.kookwinkel.nl of koop het servies in één van onze kookwinkels.