Kookwinkel Oldenhof ontvangt predicaat
'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'

Het familiebedrijf Oldenhof heeft een lange geschiedenis en is van een kleine smederij uitgegroeid tot een aantal hoogwaardige kookwinkels in binnen- en buitenland.
Met veel trots vieren wij dit jaar ons 200-jarige jubileum. Ter ere van deze lange geschiedenis zijn wij onderscheiden met het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'.
Het predicaat is bedoeld als erkenning dat de onderneming tot één van de meest onderscheidende in de branche behoort.

Dit predicaat is als een kroon op 200 jaar werken en een eerbetoon aan de vorige generaties die sinds de oprichting in 1821 in het bedrijf hebben gewerkt.
Op 14 oktober 2021 hebben wij het predicaat uitgereikt gekregen door de commissaris van de Koning, Andries Heidema, en de burgemeester van Zwolle, Peter Snijders.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Kookwinkel Oldenhof behoort nu tot het register met bedrijven dat het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ tot haar beschikking heeft.
Hiervoor moet een bedrijf minstens honderd jaar oud zijn, een belangrijke rol vervullen in de regio, een bijzonder product maken en van onbesproken gedrag zijn.
Daarnaast onderscheidt een bedrijf dat het Predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' heeft verkregen zich door haar vasthoudende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Predicaat Hofleverancier bij Koninklijke Beschikking