200 jaar Oldenhof

 

Kookwinkel Oldenhof al 200 jaar een familiebedrijf

Dit jaar bestaan wij 200 jaar én hebben wij het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' uitgereikt gekregen. Wij gaan dit het hele jaar feestelijk
met u vieren! Iedere maand lanceren wij, speciaal voor u als gewaardeerde klant, een exclusief jubileumproduct. Om te vieren dat wij als familiebedrijf al 200 jaar bestaan,
hebben wij ook nog eens 200 jubileumacties voor u geselecteerd!

 Bekijk onze selectie met 200 Jubileumacties, lees onze geschiedenis en jubileumkrant én bekijk onze speciale jubileumcollectie!

 

Wij vieren ons jubileum samen met u!


 • De geschiedenis Jubileumkrant

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

200 jaar Oldenhof!

De viering van ons jubileum!
Dit jaar mogen wij ons 200-jarig jubileum vieren! Met trots kunnen wij zeggen dat wij al 200 jaar dé specialist in de keuken zijn en dat vieren wij natuurlijk met u! Om ons jubileum te vieren hebben wij 200 aanbiedingen geselecteerd en brengen wij speciale jubileumproducten uit. Wist u dat wij een familiebedrijf zijn en op dit moment de 5e generatie bij ons aan het roer staat? Iets waar wij als kookwinkel enorm trots op zijn!
De geschiedenis van kookwinkel Oldenhof
De geschiedenis van kookwinkel Oldenhof voert terug naar 1821. In de loop der tijd is Oldenhof uitgebreid naar meerdere winkels in binnen- en buitenland. Met kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag, Maastricht en Keulen en dochterondernemingen in Antwerpen en Brussel kan kookwinkel Oldenhof naast een lange, trotse geschiedenis ook bogen op een reputatie als één van de beste kookwinkels in Nederland en daarbuiten.