Magimix

Magimix

Magimix is de uitvinder van de foodprocessor die een onmisbare hulp in de keuken is. Het motorblok van de Magimix keukenmachine, ofwel foodprocessor, is speciaal ontworpen om design met onderhoudsgemak te combineren. Daardoor zijn de Magimix keukenmachines van de hoogste kwaliteit. De nieuwste innovatieve apparatuur van Magimix is verkrijgbaar in diverse kleuren en staan garant voor jarenlang keukenplezier.
 
Magimix 5200 XL
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Een extra paar handen

Een extra paar handen

23-04-2018, Door: Maarten

Met de Cook Expert van Magimix haalt u een totale machine in huis. Hiermee kunt u thuis de lekkerste gerechten garen!

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Magimix kopen?

De geschiedenis van Magimix

De meest bekende multifunctionele keukenmachine is toch wel die van Magimix. Dit Franse merk is sinds de jaren ‘70 al niet meer weg te denken uit zowel de thuiskeuken als de professionele keuken. In de loop der jaren heeft het merk zich uitgebreid met een scala aan onmisbare keukenmachines voor uw keuken. Ontdek het gehele assortiment van Magimix bij kookwinkel Oldenhof.

De Magimix keukenmachine die bij u past

Magimix heeft het begrip multifunctionele keukenmachine afgelopen jaren flink uitgebreid. Met de foodprocessor in 3 maten - de 3200XL, de 4200XL en de 5200XL – biedt Magimix voor zowel hobbykoks als professionele chefs een juiste machine voor al het hak- en snijwerk in de keuken. Met de toevoeging van de Pâtissier en de Cook Expert biedt Magimix ook de juiste oplossing voor bakken en koken. De Magimix Pâtissier 6200XL kan in de roestvrijstalen mengkom tot wel 1,4 kg brooddeeg kneden én biedt daarnaast ook alle functies van de standaard foodprocessor. Welke Magimix keukenmachine past het best bij u?