Blenders

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Magimix blenders

Magimix blender kopen?
Een Magimix blender is uitermate geschikt om mixdranken, smoothies, crushed ice of andere zomerse dranken te maken. Ook gladde soepen, babyvoeding, sauzen, dressings en zelfs beslag behoren tot de mogelijke bereidingen. Magimix blenders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies bij aankoop van de Magimix blender voor een kleur die aansluit bij uw persoonlijke smaak of bij de kleur van uw keuken of interieur. De Magimix blender is uit te breiden met een kleinere mengbeker en persoonlijke mengbekers, speciaal voor kleinere hapjes en smoothies om mee te nemen.
Mengen met de Magimix blender
De Magimix blender maalt ijsblokken, fruitstukken en andere ingrediënten op vier standen. Van langzaam op 600 tpm (toeren per minuut) tot zeer snel op 12000 tpm. Met de pulse knop bereikt u zelfs een snelheid van 15000 tpm. De blender heeft 8 verschillende snelheden en 4 programma’s voor ijs, smoothies, soepen en desserts. De behuizing van de Magimix Le Blender, zoals de blender van Magimix genoemd wordt, is van roestvrij staal en de blender heeft een glazen kom met dikke wand. Deze heldere glazen kom is voorzien van een maataanduiding die cups, fl. oz, liters en pints aangeeft, voor het nauwkeurig afmeten van vloeistoffen. Voor het reinigen van de Magimix blender kiest u voor automatisch of handmatig reinigen. Bij automatisch schoonmaken doet u 1 liter water met enkele druppels afwasmiddel in de kom van de blender. Laat de blender 30 seconden werken op snelheid 3. Spoel vervolgens om en droog af. Voor handmatige reiniging demonteert u de afneembare onderdelen en maakt u deze schoon.