Blenders

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Magimix blenders

Magimix blender kopen?
Een Magimix blender is uitermate geschikt om mixdranken, smoothies, crushed ice of andere zomerse dranken te maken. Ook gladde soepen, babyvoeding, sauzen, dressings en zelfs beslag behoren tot de mogelijke bereidingen. Magimix blenders zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies bij aankoop van de Magimix blender voor een kleur die aansluit bij uw persoonlijke smaak of bij de kleur van uw keuken of interieur. De Magimix blender is uit te breiden met een kleinere mengbeker en persoonlijke mengbekers, speciaal voor kleinere hapjes en smoothies om mee te nemen.
Mengen met de Magimix blender
De Magimix blender maalt ijsblokken, fruitstukken en andere ingrediënten op vier standen. Van langzaam op 600 tpm (toeren per minuut) tot zeer snel op 12000 tpm. Met de pulse knop bereikt u zelfs een snelheid van 15000 tpm. De blender heeft 8 verschillende snelheden en 4 programma’s voor ijs, smoothies, soepen en desserts. De behuizing van de Magimix Le Blender, zoals de blender van Magimix genoemd wordt, is van roestvrij staal en de blender heeft een glazen kom met dikke wand. Deze heldere glazen kom is voorzien van een maataanduiding die cups, fl. oz, liters en pints aangeeft, voor het nauwkeurig afmeten van vloeistoffen. Voor het reinigen van de Magimix blender kiest u voor automatisch of handmatig reinigen. Bij automatisch schoonmaken doet u 1 liter water met enkele druppels afwasmiddel in de kom van de blender. Laat de blender 30 seconden werken op snelheid 3. Spoel vervolgens om en droog af. Voor handmatige reiniging demonteert u de afneembare onderdelen en maakt u deze schoon.