Barbecueboeken

Laat u inspireren door één van de barbecueboeken uit ons assortiment en leer alles wat u moet weten over koken in de buitenlucht!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Barbecue kookboeken

Barbecue kookboek kopen?
Barbecueën is in het algemeen geen lastige methode om eten te bereiden. Het blijft uiteraard leuk om nieuwe manieren te ontdekken en inspiratie op te blijven doen aan de hand van barbecue kookboeken. De kookboeken zijn zowel geschikt voor een beginnende barbecue-fan als een professionele chef. De barbecue boeken zijn ook leuk om te geven als cadeau. Het hele aanbod aan barbecue kookboeken vindt u op onze webshop of in een van onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht.
Barbecue kookboeken van Kookwinkel Oldenhof
Een ruim assortiment barbecue kookboeken vindt u bij Kookwinkel Oldenhof. Wanneer u langskomt in een van onze filialen kunnen wij u optimaal voorzien van informatie en tips en helpen wij u graag bij het uitkiezen van uw barbecue kookboek. Wij hebben onder andere kookboeken over de Japanse grilltechnieken en kookboeken over het grillen en koken met een kamado. Leuk om een barbecue kookboek cadeau te geven aan iemand of om lekker zelf inspiratie op te doen.