Chocolade

Producten 1-16 van 92

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 92

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Chocolade

Aan de slag met chocolade
Smelten, tempereren, doseren, raspen of schaven. Bonbons, chocoladekrullen of mousses maken. Noemt u maar op en het is mogelijk met chocolade. Voor al deze bewerkingen en technieken vindt u bij kookwinkel Oldenhof een keur aan gereedschappen. Met gesmolten en getempereerde chocolade kunt u niet alleen bonbons en vormpjes maken, ook zorgt deze bewerking ervoor dat de chocolade gaat glimmen. Voor het smelten van chocolade is het mogelijk een chocoladesmelter te gebruiken. Met onze collectie thermometers houdt u nauwkeurig de temperatuur van uw chocolade in de gaten voor het beste resultaat. Gebruik vervolgens een marmeren plaat en tempereerspatel om de chocolade terug te koelen.
Alles voor chocolade bij kookwinkel Oldenhof
Voor het maken van de mooiste bonbons en chocoladevormen gebruikt u de silicone bonbonvormen van Silikomart en de polycarbonaat bonbonvormen van Fat Daddio’s. Met een doseertrechter vult u met gemak de vormen zonder te knoeien. Wilt u bonbons onderdompelen of versieren, dan koopt u bij kookwinkel Oldenhof chocoladevorken in diverse varianten. Voor het raspen, schaven en krullen van chocolade vindt u bij ons diverse soorten raspen van onder meer Microplane. Alles voor het verwerken van chocolade vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Vragen of advies nodig? Kom gerust langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.