Kai Shun Classic koksmes 20 cm VG-Max damaststaal
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Het Kai Shun Classic koksmes heeft een lemmet van 20 cm en is gesmeed uit 32-laags damaststaal. Het materiaal zorgt voor een sierlijke nerfstructuur in het lemmet. Het mes is geschikt voor het snijden van vlees, vis en groenten.
Kai Shun Classic
Het mes uit de Kai Shun Classic serie is vervaardigd uit een 32-laags damaststaal, geïnspireerd op de smeedmethoden van de klassieke Samurai zwaarden. De binnenste laag van het lemmet bestaat uit V-Gold-10 staal. Deze staallegering is uiterst corrosiebestendig en maakt het lemmet zeer langdurig scherp. Door het 32-laags staal en de bewerkingen die het mes ondergaat ontstaat er een sierlijke nerfstructuur in het lemmet.
Het heft is vervaardigd van pakkahout en voor een goede balans voorzien van een stalen sluitstuk aan de achterzijde. Voor een goede en comfortabele handligging heeft het heft een asymmetrische vorm. Deze asymmetrische vorm maakt het mes voornamelijk geschikt voor rechtshandigen.
Reinig het Kai Shun Classic mes met warm water en afwasmiddel en droog het direct af. De messen behouden hun scherpte zeer lang zonder aanzet.
Merk | Kai |
---|---|
Artikelnummer | DM-0706 |
Hardheid | 61 HRC |
EAN | 4901601556650 |
Kleur | glans |
Lengte | 20 cm |
Materiaal | houtcomposiet, messenstaal |
Serie | Shun Classic |
Slijphoek | 16° |
Snedevorm | glad |
Totale lengte | 32,2 cm |
Reiniging | handafwas |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.