Officemessen

Een officemes gebruikt u voor het voorbereiden en schillen van groenten en fruit. Daarnaast worden officemessen ook gebruikt voor het snijden van decoraties en garneringen.

Producten 1-16 van 85

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 85

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Officemessen

Officemes kopen?
Officemessen zijn kleine, handzame mesjes voor het voorbereiden en schillen van groenten en fruit. Daarnaast worden ze dankzij hun spitse en smalle lemmet ook vaak gebruikt voor het snijden van decoraties en garneerwerk. Een officemes heeft over het algemeen een lemmetlengte tussen de 9 en 15 cm en is niet alleen voor het snijden van groenten en fruit, maar voor het snijden van alle ingrediënten te gebruiken. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een enorm assortiment aan officemessen in diverse prijsklassen en van diverse merken.
Officemessen bij kookwinkel Oldenhof
Op zoek naar een klein, handzaam mesje voor het snijden van uw groenten en fruit? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Wij adviseren u hiervoor het gebruik van een officemes van merken als Wüsthof, Zwilling, Güde of Global. Naast het kopen van een los officemes kunt u er ook voor kiezen om een messenset of een gevuld messenblok inclusief een officemes te kopen. Zo heeft u altijd alle keukenmessen bij de hand voor al uw snijtaken in de keuken. Kom gerust langs in één van onze kookwinkels om ons assortiment officemessen te bekijken of bestel online via www.kookwinkel.nl.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.