Kaasmessen

Een kaasmes gebruikt u om aan tafel kaas aan te snijden. Veel kaasmessen hebben een opstaande punt die vervolgens gebruikt kan worden om de gesneden kaas op te prikken. Voor iedere soort kaas is er een speciaal mes te kop. Van zachte kazen tot harde kazen. 

Producten 1-16 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Kaasmessen

Kaasmessen kopen?
Een kaasmes gebruikt u hoofdzakelijk om aan tafel kaas aan te snijden. Kaasmessen zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten. Zo is er voor iedere soort kaas wel een kaasmes verkrijgbaar. Zoekt u bijvoorbeeld een kaasmes speciaal voor jonge kazen of voor harde kazen? Veel kaasmessen hebben een opstaande punt die gebruikt kan worden om gesneden kaas op te prikken en bijvoorbeeld vervolgens op een kaasplankje te leggen. Naast losse kaasmessen vindt u bij kookwinkel Oldenhof ook complete sets waarmee u voor iedere kaassoort een apart mes in huis haalt. Ideaal voor de echte kaasfans.
Kaasmessen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie kaasmessen van diverse merken. Een kaasmes met een kort lemmet gebruikt u bijvoorbeeld voor het snijden van harde kazen als Parmezaanse kaas. Liever een kaasmes voor jonge kazen? Kies dan bijvoorbeeld voor een mes met uitsparingen in het lemmet. Tijdens het snijden krijgt de jonge kaas geen kans om aan het lemmet te hechten, waardoor u eenvoudig rechte plakken af kunt snijden. Wilt u advies over welk kaasmes u het beste kunt gebruiken voor welke kaas? Kijk dan online op www.kookwinkel.nl, neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.