Tojiro sfeerfoto

Tojiro

Het Japanse Tojiro produceert zeer scherpe messen volgens Japanse traditie. De messen worden gemaakt met de voordelen van de hedendaagse productietechnieken. Tojiro zoekt constant naar manieren om de messen nog scherper te maken door nieuwe materialen en technieken uit te proberen.
 
Tojiro messen
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Tojiro lijnen

De scherpste, Japanse messen

19-01-2016, Door: Maarten

Wordt wegwijs in de verschillende lijnen van Tojiro.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Tojiro

Tojiro messen
Tojiro is een messenmakerij gesitueerd in Tsubame-Sanjo, Japan. In die regio worden al generaties lang de wereldberoemde Japanse zwaarden gesmeed. Tojiro maakt sinds 1955 koksmessen en maakt daarbij dankbaar gebruik van de kennis van traditionele vervaardigingstechnieken van de zwaarden en messen die in deze regio ligt opgeslagen. Tojiro zoekt continu naar manieren om de messen nog scherper te maken, door nieuwe materialen en technieken uit te proberen. Dit resulteert in mooie en kwalitatief zeer goede messen.
Tojiro bij kookwinkel Oldenhof
Op zoek naar messen van Tojiro? Bij kookwinkel Oldenhof bent u aan het juiste adres. Het huidige assortiment bevat messen van verschillende soorten staal, zoals damaststaal van de Shippu Black lijn en kobaltstaal van de Zen Black lijn. De Tojiro messen staan bekend om hun buitengewoon hoge snijprestaties. Ze zijn onverwoestbaar, extreem hard, duurzaam en vlijmscherp. Naast messen biedt Tojiro ook wetstenen om uw messen te slijpen en polijsten en messentassen waarmee u uw messen veilig kunt vervoeren. Bestel uw Tojiro messen en accessoires snel en eenvoudig op www.kookwinkel.nl.