Fruitsnijders en groentesnijders

Voor wie eens iets anders met zijn groenten of fruit zou willen doen zijn en verschillende soorten snijders. Snij bijvoorbeeld uw courgette in sliertjes met een spiraalsnijder of uw champignons in plakjes met een champignonsnijder. 

Producten 1-16 van 127

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 127

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Fruitsnijders en groentesnijders

Een fruitsnijder of groentesnijder kopen?
Fruitsnijders en groentesnijders zijn stukken keukengerei die u veel werk in de keuken uit handen nemen. Spiraalsnijders worden gebruikt om groentespaghetti te maken en met een mandoline of groenteschaaf kunt u gemakkelijk dunne plakken snijden. Ook zijn er uiteenlopende messen en gereedschappen om groente, fruit en andere producten decoratief te snijden. Ook voor het schillen, ontkernen en ontkronen van allerhande groente en fruit zijn er specialistische gereedschappen te koop. Voor een compleet assortiment gereedschappen voor het snijden van groente en fruit bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Fruit- en groentesnijders bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u veel verschillende gereedschappen om fruit en groente op verschillende manieren te snijden. Een van de meest populaire manieren om groente te snijden is met een spiraalsnijders van bijvoorbeeld Gefu, Microplane of Benriner, waarmee u groentespaghetti kunt maken van harde groente. Door een wiegemes te gebruiken kunt u op een eenvoudige manier grote hoeveelheden kruiden fijnsnijden door het mes heen en weer te wiegen. Onder andere Wüsthof, Deglon en Oldenhof maken dit type mes. Oldenhof, Westmark, Wüsthof en nog verschillende andere producenten leveren decoratiemessen en fruitboren, voorbijvoorbeeld gegolfde plakken, bolletjes of zigzagpatronen. Met behulp van de mandolines van Benriner, Suncraft en De Buyer snijdt u gecontroleerd dunne plakjes. Naast deze voorbeelden is er een nog veel uitgebreider assortiment, kjk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.