Digitale thermometers

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Digitale thermometers

Digitale thermometer kopen?
Snel en nauwkeurig temperatuur meten van uw vlees, gebak en suiker? Met een digitale thermometer is dit in een handomdraai gedaan. U vindt bij ons digitale thermometers die specifiek voor bepaalde metingen zijn bedoeld, zoals een frituur- of suikerthermometer, en thermometers die multi-inzetbaar zijn. Een aantal thermometers zijn uitgerust met een vork, zodat u bij het verplaatsen van ingrediënten gelijk de temperatuur kunt meten.
Digitale thermometers bij Kookwinkel Oldenhof
U kunt bij kookwinkel Oldenhof terecht voor digitale thermometers van verschillende merken. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u daarnaast kiezen voor een thermometer die temperatuur aangeeft in Celsius, Fahrenheit of allebei. Ook kunt u kiezen voor digitale bluetooth thermometers die verbinding maken met uw telefoon of tablet. Dat maakt het checken van de temperatuur nog makkelijker. Bestel uw digitale thermometer gemakkelijk online of kom langs in één van onze kookwinkels.