Trechters

Voor het overgieten van onder andere vloeistoffen kunt u eigenlijk niet zonder trechter. In ons assortiment vindt u trechters van diverse materialen, zoals roestvrij staal en kunststof. 

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Trechters

Trechter kopen?
Een trechter is een handig hulpmiddel voor het overgieten van vloeistoffen in bijvoorbeeld weckflessen, een sifon of beslagkommen. Trechters zijn verkrijgbaar in diverse materialen, maar veelal wordt roestvrij staal gebruikt. Dit materiaal is hittebestendig, neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op en geeft deze ook niet af. Van doseertrechter tot jamtrechter en van gewone trechter tot een trechter met zeef. Wilt u een trechter kopen? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Trechters bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment trechters. Naast de gewone trechter vindt u bij ons ook de doseertrechters, ook wel portioneertrechter genoemd. Deze maken het onder andere eenvoudig om bijvoorbeeld gesmolten chocolade in bonbonvormen te gieten met een minimale verspilling. Uiteraard kunt met deze trechter ook precieze porties jus of saus uitschenken. De jamtrechter heeft aan de onderzijde een bredere opening, op deze manier vult u gemakkelijk potten en flessen met jam, zonder dat de trechter verstopt raakt. Voor meer inspiratie en ideeën nodigen wij u graag uit in één van onze kookwinkels of bestel uw trechter online via www.kookwinkel.nl.