Trechters

Voor het overgieten van onder andere vloeistoffen kunt u eigenlijk niet zonder trechter. In ons assortiment vindt u trechters van diverse materialen, zoals roestvrij staal en kunststof. 

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Trechters

Trechter kopen?
Een trechter is een handig hulpmiddel voor het overgieten van vloeistoffen in bijvoorbeeld weckflessen, een sifon of beslagkommen. Trechters zijn verkrijgbaar in diverse materialen, maar veelal wordt roestvrij staal gebruikt. Dit materiaal is hittebestendig, neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op en geeft deze ook niet af. Van doseertrechter tot jamtrechter en van gewone trechter tot een trechter met zeef. Wilt u een trechter kopen? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres.
Trechters bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment trechters. Naast de gewone trechter vindt u bij ons ook de doseertrechters, ook wel portioneertrechter genoemd. Deze maken het onder andere eenvoudig om bijvoorbeeld gesmolten chocolade in bonbonvormen te gieten met een minimale verspilling. Uiteraard kunt met deze trechter ook precieze porties jus of saus uitschenken. De jamtrechter heeft aan de onderzijde een bredere opening, op deze manier vult u gemakkelijk potten en flessen met jam, zonder dat de trechter verstopt raakt. Voor meer inspiratie en ideeën nodigen wij u graag uit in één van onze kookwinkels of bestel uw trechter online via www.kookwinkel.nl.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.