Bamix sfeerfoto

Bamix

De hoogste kwaliteit staafmixer vindt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof van het merk Bamix. Dankzij de vele verkrijgbare accessoires is uw Bamix staafmixer om te toveren tot een volwaardige keukenmachine. Van het crushes van ijs tot het pureren van groenten en fruit. De Bamix staafmixer is voor velen een onmisbare keukenmachine geworden in de keuken.
Bamix sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bamix

Bamix kopen?
Bamix wordt sinds 1954 in Zwitserland gemaakt. De Bamix staafmixer is een compact keukenapparaat wat gezien wordt als een complete keukenrobot die veel keukenmachines in de keuken kan vervangen. Dankzij de vele verkrijgbare accessoires voor de Bamix vormt de staafmixer de ideale hulp voor vele keukentaken. Crush ijs voor in je cocktail, pureer groenten en fruit voor smoothies of verkruimel koek voor een lekkere taartbodem. De hoge kwaliteit van Bamix garandeert een fantastische keukenhulp voor vele jaren. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u de gehele collectie Bamix staafmixers.
Bamix bij kookwinkel Oldenhof
Topchefs van over de gehele wereld maken gebruik van de Bamix staafmixer en kan dus niet in het assortiment van kookwinkel Oldenhof ontbreken. Naast de Bamix in diverse kleuren en vermogens kunt u bij ons ook terecht voor accessoires waarmee u van de staafmixer een veelzijdige keukenmachine maakt. Wilt u advies over welke Bamix staafmixer bij u past? Kom dan langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de Bamix voor u!