Deglon schiller

Deglon

Deglon produceert al sinds 1921 messen in de Franse stad Thiers. Met behulp van de plaatselijke kennis worden door Deglon messen van de hoogste kwaliteit geproduceerd. Naast messen biedt het merk Deglon ook andere producten aan, zoals paletmessen, chocoladetempereerspatels, visspatels en teppan yakispatels.
Deglon sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Deglon

Deglon kopen?
Deglon produceert al sinds 1921 messen in de Franse stad Thiers. In deze stad worden al zes eeuwen lang messen vervaardigd, logisch dus dat de Zwitser Jean Déglon zich er destijds vestigde om met behulp van de plaatselijke kennis messen van de hoogste kwaliteit te produceren. Zijn kennis, visie en kunde heeft hij van generatie op generatie doorgegeven aan zijn kleinzoon Thierry Déglon, die de innovatieve waarden en hoge kwaliteit van het bedrijf voortzet. Naast messen biedt het merk Deglon ook andere producten aan, zoals paletmessen, chocoladetempereerspatels, visspatels en teppanyaki spatels.
Deglon bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u van het merk Deglon voornamelijk messen voor vele specifieke snijwerkzaamheden, van het schrapen van courgette en het openen van oesters tot het krullen van boter. Aanvullend op de messen zijn er diverse snijhulpstukken zoals een robuust hakblok van bamboe, een hamklem en een keramische slijpstaaf. De producten zijn gemaakt met het oog op de praktijk, betrouwbaarheid en zijn ontworpen om hun functie lange tijd naar behoren uit te voeren. Vragen of advies nodig over de producten van Deglon? Kom langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.