ECM header

ECM

Het Duitse merk ECM produceert de hoogste kwaliteit espressomachines en bonenmalers. Uiteraard vindt u deze allemaal bij Kookwinkel Oldenhof! Met de apparatuur van ECM creëert u in een handomdraai een zalige kop koffie. Alle machines worden met de hand gemaakt en dat betekend Duitse perfectie.

 
ecm introbeeld
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

ECM

Betrouwbaar koffiezetten met ECM
Vakmanschap en aandacht voor detail staan centraal bij ECM als het gaat om produceren van koffieapparatuur. De machines zijn geschikt voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. ECM biedt verschillende modellen, variërend van halfautomatische espressomachines tot geavanceerde volautomatische machines die beide in staat zijn hoogwaardige koffie te produceren. Tevens zijn ook de bonenmalers van hoge kwaliteit en in staat nauwkeurig en gelijkmatig koffiebonen te kunnen malen voor een optimale extractie. Zo beschikken de bonenmolens over verschillende maalinstellingen en vaak de mogelijkheid om de maalgraad aan te passen.
Koop uw ECM Espressomachine bij Kookwinkel Oldenhof
Naast de espressomachines en bonenmolens van ECM vindt u bij Kookwinkel Oldenhof ook diverse accessoires van dit merk. Zo kunt u uw espressomachine uitbreiden tot een veelzijdig barista-wonder. Bewonder deze prachtige machines niet alleen online op onze website, maar ook in onze kookwinkels in Amersfoort, Den Haag, Hilversum, Maastricht en Zwolle. Wilt u een ECM espressomachine of bonenmolen aanschaffen en weet u n iet welk type het beste bij u past? Dan staan de koffie-experts van Kookwinkel Oldenhof voor u klaar met advies!