Epicurean sfeerfoto

Epicurean

Epicurean heeft een uniek materiaal ontwikkeld uit laagjes papier die onder hoge druk met een hars zijn samengeperst. Hieruit vervaardigt Epicurean snijplanken en keukengerei die hittebestendig, hygiënisch en vaatwasmachinebestendig zijn. Daarnaast is het materiaal van Epicurean zacht genoeg om messen hun scherpte te laten behouden.
Epicurean sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Epicurean

Epicurean snijplanken
Het merk Epicurean staat bekend om haar snijplanken van professionele kwaliteit. Epicurean snijplanken worden sinds 2003 duurzaam geproduceerd in Amerika. Voor de meeste series – zoals de Handy, Kitchen, Tile, Non-slip en Big Block series – gebruikt Epicurean een materiaal met een unieke samenstelling uit laagjes gerecycled papier of FSC gecertificeerd hout. Deze laagjes worden onder hoge druk met een hars samengeperst tot een materiaal met unieke eigenschappen, zoals extra hygiëne en de mogelijkheid om de planken te reinigen in de vaatwasmachine.
Epicurean bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt ook de Eco Plastic-serie van Epicurean. Deze snijplanken zijn gemaakt van 100% gerecycled BPA-vrij kunststof van gebruikte melkverpakkingen. Dit materiaal is licht en zeer mesvriendelijk. Behalve snijplanken biedt kookwinkel Oldenhof ander keukengerei van Epicurean, zoals spatels en pollepels. Een groot deel van het keukengerei wordt ook gemaakt van het unieke materiaal waar Epicurean om bekend staat. Hierdoor kan het keukengerei zonder problemen worden gebruikt in pannen met een anti-aanbaklaag. Bestel uw Epicurean snijplanken en keukengerei eenvoudig op www.kookwinkel.nl.