Gastrolux header

Gastrolux

Met meer dan 60 jaar ervaring maakt het Deense Gastrolux de beste pannen op het gebied van pannen met een anti-aanbaklaag. De pannen zijn inclusief hun grepen ovenbestendig tot wel 260 graden Celcius. Daarnaast is een groot deel van de collectie ook nog geschikt voor gebruik op inductie!
Intro Gastrolux

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Gastrolux

Gastrolux kopen?
De pannen van Gastrolux worden al meer dan 60 jaar lang geproduceerd in Denemarken. De de jarenlange ervaring hebben de producten van Gastrolux hun anti-aanbaklaag zo weten te verbeteren dat deze tot de top van de wereld behoort. Iedere pan wordt aan het eind van het productieproces door mensenhanden en –ogen gecontroleerd, zo garanderen zij dat iedere pan aan de strengste eisen voldoet. Alle pannen zijn geschikt voor gebruik op gas, keramische, elektrische en halogeen fornuizen, een groot deel van de collectie is geschikt voor gebruik op inductie. Daarnaast zijn de pannen ovengeschikt tot wel 260 graden Celcius! Wilt u pannen van Gastrolux kopen? Kom dan zeker eens langs in één van onze kookwinkels of kijk op www.kookwinkel.nl.
Gastrolux bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment aan pannen van Gastrolux. Zowel in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht als online vindt u een ruime keuze aan kookpannen, koekenpannen, sauteerpannen en steelpannen van Gastrolux. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende series Expert en Squality, pannen met een uitstekende anti-aanbaklaag. De pannen van Gastrolux bestelt u eenvoudig online via www.kookwinkel.nl. Wilt u liever eerst nog advies over de pannen van Gastrolux? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.