Imperia

Imperia

Het Italiaanse merk Imperia produceert sinds 1932 hoogwaardige pastamachines, van handmatige machines tot volledig elektrisch. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Imperia en bevat (bijna) alles voor het maken van uw eigen pasta.
 
Imperia
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Imperia

Imperia kopen?
Het Italiaanse merk Imperia produceert sinds 1932 hoogwaardige pastamachines, van handmatige machines tot volledig elektrisch. De machines zijn praktisch ontworpen, hebben een robuust uiterlijk, zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig in gebruik. De Italiaanse expertise wat betreft het maken van pasta, komt duidelijk naar voren tijdens het gebruik van de pastamachines. Hierdoor zijn de Imperia machines favoriet bij chefs over de hele wereld. Om uw Imperia pastamachine verder uit te breiden kunt u ook een aantal pastarollers en –schijven aanschaffen om nóg meer soorten pasta te maken.
Imperia bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een groot assortiment van Imperia. Van eenvoudige, handmatige pastamachines voor de thuiskok tot krachtige, elektrische machines voor professioneel gebruik. Verse pasta maken is voor iedereen vanaf nu een fluitje van een cent. Maak zelf lasagne, spaghetti of tagliatelle. Met speciale opzetstukken en pastaschijven draait u bovendien in een mum van tijd ook ravioli en gnocchi. Heeft u vragen over de Imperia pastamachines? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht.