Kai sfeerfoto

Kai

Kai is een vooraanstaand Japans fabrikant van messen en scharen. Al meer dan 100 jaar produceert Kai snijgereedschappen van de hoogste kwaliteit en excellente scherpte. Daarbij wordt het traditionele Japanse smidsambacht en de innovatieve techniek bij Kai met elkaar gecombineerd.
 
Kai sfeerfoto
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Kai

Kai kopen?
Kai is een vooraanstaand Japans fabrikant van messen, scharen en medische instrumenten. Al meer dan 100 jaar maakt het in de Japanse stad Seki gevestigde Kai snijgereedschappen van de hoogste kwaliteit en excellente scherpte. Daarbij worden het traditionele Japanse smidsambacht en innovatieve techniek met elkaar gecombineerd. Het lemmeten van de Kai messen zijn zeer corrosiebestendig en roestvast, hierdoor blijven de messen langdurig in de beste conditie. Uw Kai messen koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Kai bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Kai messen. De diverse series messen zijn vervaardigd van meerlaags damaststaal. Door het combineren van hardere en zachtere staalsoorten in het lemmet is het mes harder waardoor het dunner te slijpen is, terwijl het zachtere staal het mes minder gevoelig maakt voor breken. De messen uit de Shun, Shun Premier en Shun Kaji-series zijn vervaardigd van 32 lagen staal. De messen uit de Michel Bras en Seki Magoroku Vintage zijn gemaakt van drielaags damaststaal. De Wasabi en Seki Magoroku-series kenmerken zich door de traditionele Japanse mesvormen en heften. Onze messenspecialisten staan zoals altijd voor u klaar voor het beste advies over Kai messen!