Kuhn Rikon sfeerfoto

Kuhn Rikon

In de snelkookpannen van Kuhn Rikon kunt u de bereidingstijd van uw gerecht met wel 70% verkorten. Door het koken onder hoge druk zullen er meer kleur, smaak en voedingstoffen in het eten behouden blijven. Naast pannen vindt u in de collectie van Kuhn Rikon ook divers keukengerei.
Kuhn Rikon sfeerfoto

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Kuhn Rikon

Kuhn Rikon kopen?
Al sinds 1899 produceert Kuhn Rikon in Zwitserland keukengerei van de hoogste kwaliteit. Kuhn rikon ontwerpt kookgerei om aangenamer, eenvoudiger en sneller gezond te koken. De producten sluiten aan op de Zwitserse norm van innovatieve en uiterst functionele producten. De meest bekende producten van Kuhn Rikon zijn de robuuste snelkookpannen. De pannen zijn voorzien van een zelfvergrendelende deksel en een Superthermic bodem. Deze maakt de pannen geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. De speciale gewelfde vorm verdeelt de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak, zelfs als de snelkookpan niet exact op het midden van de warmtebron is geplaatst. Voor uw al Kuhn Rikon producten komt u naar kookwinkel Oldenhof.
Kuhn Rikon bij kookwinkel Oldenhof
Voor de producten van Kuhn Rikon bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. De meest recente innovatie is een bijzondere snelkookpan; de Duromatic Comfort. Met behulp van bluetooth maakt deze snelkookpan verbinding met de Kuhn Rikon app op uw smartphone of tablet. Op deze manier heeft u volledige controle over het kookproces. Naast snelkookpannen biedt Kuhn Rikon een groot assortiment slim keukengerei. Zo zorgt de blikopener voor een open blikje zonder scherpe randen, heeft de slacentrifuge een hendel met ergonomische draaibeweging en verspreid de sudderplaat warmte heel egaal over de bodem van een pan. Kom langs in één van onze kookwinkels voor ons Kuhn Rikon-assortiment of kijk op www.kookwinkel.nl.