Laguiole en Abrac sfeerfoto

Laguiole en Aubrac

De messen van Laguiole en Aubrac worden handgemaakt in Aubrac, Frankrijk. De gesmede lemmeten van de steakmessen en klapmessen van Laguiole en Aubrac zijn vlijmscherp. De Laguiole en Aubrac messen en wijnopeners zijn verkrijgbaar met diverse materialen in het heft verwerkt, zoals buffelhoorn, mammoetivoor, olijfhout en wengé.
Laguiole en Aubrac

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Laguiole en Aubrac

Laguiole en Aubrac kopen?
Laguiole en Aubrac is een prachtig, authentiek Frans merk dat staat voor unieke en volledig met de hand gemaakte messen. De kwaliteit van deze messen is direct voelbaar en zichtbaar wanneer u een mes in uw handen heeft. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals buffelhoorn of olijfhout, in combinatie met de prachtige afwerking van het metaal maakt een Laguiole en Aubrac mes duidelijk onderscheidend. De product van elk mes wordt door één persoon uitgevoerd, waardoor elk mes de unieke kwaliteiten van de maker heeft. Elke messenmaker heeft zijn eigen kenmerk dat u terugziet in de rug van het heft van de messen: een metalen inleg waarvan het patroon verschilt per maker. Uw originele Laguiole en Aubrac messen koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Laguiole en Aubrac kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u de originele Laguiole en Aubrac messen. De messen zijn te herkennen aan het Laguiole-logo, het bijtje, op de rug van het mes. Laguiole en Aubrac produceert naast de bekende steakmessen ook steakvorken, sabels, kelnersmessen en kaasmessen. Kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum,Zwolle, Den Haag of Maastricht om de grote collectie Laguiole en Aubrac te ontdekken. U kunt uw messen ook online bestellen via www.kookwinkel.nl. Onze collega’s staan zowel in onze kookwinkels als via onze klantenservice voor u klaar om u meer te vertellen over dit prachtmerk.