Nivona

Nivona

Met de volautomatische espressomachines van Nivona zet u in een handomdraai een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. De beste kwaliteit koffie voor de beste prijs. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Nivona espressomachines en onderhoudsmiddelen om uw Nivona espressomachine in de beste staat te onderhouden.
Nivona

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Nivona espressomachines

Nivona espressomachine kopen?
Bereid met de Nivona espressomachine espresso’s, cappuccino’s en andere koffiebereidingen met slechts één druk op de knop. Nivona biedt een uitgebreid assortiment aan volautomatische espressomachines. Met Nivona krijgt u eersteklas kwaliteit voor een eerlijke prijs. Espressomachines met een lange levensduur en een elegant design. Eenvoudig te bedienen en te reinigen. Dankzij de verschillende uitvoeringen is er altijd wel een Nivona espressomachine die bij u past.
Nivona espressomachines bij kookwinkel Oldenhof
Nivona espressomachines vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Hoe uitgebreider de Nivona espressomachine is die u kiest, hoe meer controle u heeft over de smaak en temperatuur van uw koffiebereiding. Het kiezen van een Nivona espressomachine kan soms lastig zijn door alle keuzes die u kunt maken. Onze koffiespecialisten staan in onze kookwinkels en via onze klantenservice dan ook voor u klaar om u wegwijs te maken tussen de machines. Uw Nivona espressomachine koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.