Peugeot

Peugeot

De eerste pepermolen van Peugeot werd uitgebracht in 1874. Tegenwoordig biedt Peugeot een zeer groot assortiment aan pepermolens en zoutmolens van hout, acryl en rvs. Naast de handmatige molens biedt Peugeot ook elektrische peper- en zoutmolens.
 
Peugeot
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Peugeot

Peugeot kopen?
Peugeot is één van de bekendste bedrijven uit Frankrijk en fabriceert molens van de hoogste kwaliteit. Alle handelingen tijdens het vervaardigen van peper- en zoutmolens wordt ter plaatsen uitgevoerd: het design, de technische ontwikkeling, maar ook de vervaardiging. Het hout wordt er gedraaid, gelakt of geverfd, het binnenwerk gefabriceerd en alles wordt in elkaar gezet met een verfijnde vakkennis. De grootste collectie Peugeot koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Peugeot bij kookwinkel Oldenhof
Peugeot peper- en zoutmolens vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse afmetingen en modellen en zijn gefabriceerd van roestvrij staal, acryl, hout of een combinatie van deze materialen. Naast de normale molens bieden wij u ook molens met u-select en elektrische molens. Voor iedere kok is er dus wel een geschikte molen te vinden. Wilt u de gehele Peugeot collectie bekijken? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of ga naar www.kookwinkel.nl.