Header Riedel

Riedel

Het Oostenrijkse Riedel ontwerpt wijnglazen passend bij de wijnen die eruit gedronken worden. De vorm van de kelken worden afgestemd op bepaalde druivenrassen, regio’s of zelfs combinaties daartussen. Bij Riedel staat het genieten van wijn voorop.
 
Riedel
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Riedel

Riedel glaswerk

15-06-2017, Door: Maarten

Voor de beste smaakbeleving uit een glas.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Riedel

Riedel kopen?
Het Oostenrijkse Riedel ontwerpt glazen passend bij de dranken die eruit gedronken worden. De vorm van de kelken van wijnglazen worden afgestemd op bepaalde druivenrassen, regio’s of zelfs combinaties daartussen. Er is bij de glazen van Riedel geen strakke verdeling tussen glazen voor alle rode of alle witte wijnen. Riedel glazen worden gemaakt van machinaal geblazen kristalglas. Kristal heeft een hoger loodgehalte dan normaal glas en is daardoor helderder en heeft meer schittering.
Riedel bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft een ruime collectie Riedel glaswerk, voornamelijk verkrijgbaar in sets. De bekendste lijnen van Riedel zijn de Vinum-serie, De Vinum XL-serie, The O Wine Tumbler-serie en de Grape serie. De glazen uit de Vinum-serie zijn niet op de tekentafel ontworpen, maar ontstaan tijdens proefworkshops waar de smaak de vorm dicteert. Hierdoor ontstaan glazen waar de smaak van de wijn optimaal naar voren komt. Naast glazen bieden wij u van het merk Riedel ook decanteerkaraffen en reinigingshulpen aan. Wilt u advies over Riedel glaswerk? Kom dan naar één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.