Tre Spade

Tre Spade

Tre Spade biedt in het assortiment onder andere vacuümmachines, snijmachines en droogmachines. Hiernaast produceert Tre Spade zowel handmatige als elektrische vleesmolens. Alle producten van Tre Spade zijn geschikt voor dagelijks en professioneel gebruik door de bijzonder hoge kwaliteit.
 
Tre Spade
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Tre Spade

Tre Spade kopen?
Het Italiaanse bedrijf Tre Spade werd opgericht in 1894. Het begon met de productie van koffiemolens en pepermolens, maar bij de opkomst van de gemotoriseerde auto-industrie legde het bedrijf zich toe op het ontwikkelen van diverse gereedschappen voor de agrarische markt. Deze industriële achtergrond combineert Tre Spade met een specialisatie in gesmeed metaal en een voorliefde voor goede producten. Naast industriële ontwikkelingen zet het bedrijf ook zijn innovaties op keukengebied voort met de ontwikkeling van de eerste gehaktmolens, tomatenpersen en worstvullers.
Tre Spade bij kookwinkel Oldenhof
Het huidige assortiment van Tre Spade dat u bij kookwinkel Oldenhof vindt, bestaat onder andere uit snijmachines, droogmachines, vleesmolens, worststoppers, sous vide apparatuur en vacumeermachines. Allen geschikt voor dagelijks en professioneel gebruik. Kwaliteit is meer dan een bedrijfswaarden voor Tre Spade; het is een obsessie. Ieder detail perfect afwerken is de enige manier waarop ze kunnen werken, omdat ervaring heeft geleerd dat dingen die goed in elkaar zitten lang meegaan. Voor vragen en advies over de producten van Tre Spade komt u langs in één van onze kookwinkels of neemt u contact op met onze klantenservice. Bestellen gaat eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl.