Westmark

Westmark

Het Duitse Westmark is al ruim 50 jaar producent van allerhande kleine, maar vooral handige keukengereedschappen. Het merk biedt onder andere gehaktmolens, kaasmolens en dunschillers. Maar ook olijvenontpitters, eiersnijders en frietsnijders hebben wij van Westmark in ons assortiment.
Westmark

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Westmark

Westmark kopen?
Westmark is al ruim 60 jaar producent van een scala aan kleine, slimme en vooral handige keukengereedschappen. Een team van mensen met jarenlange ervaring in kunststof- en metaalproductie werkt iedere dag aan het assortiment van Westmark. Of u nu voor een flinke uitdaging staat of slechts een klein beetje hulp nodig heeft; Westmark biedt u altijd een oplossing. Westmark is onder andere bekend om zijn vleesmolens en vleesmolenaccessoires, dunschillers, trommelraspen en tangen. Het keukengerei wordt gebruikt door hobbykoks en professionele chefs over de hele wereld.
Westmark bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Westmark keukengereedschappen. Het keukengerei van Westmark is van zeer hoge kwaliteit en varieert van dunschiller en kersenontpitter tot spätzleschaaf en kruideniersschep. Door de hoge kwaliteit van het Westmark keukengerei wordt dit ook veel gebruikt in professionele keukens. Heeft u advies nodig over de producten van Westmark? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice. Bestellen gaat eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl.