XLBoom sfeerfoto

XLBoom

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruime collectie XLBoom. Van grote wijnemmers tot ijsblokjesemmers en van een trolley tot wijnrekken. XLBoom staat garant voor een origineel en kwalitatief hoogstaand ontwerp.
 
XLBoom intro
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

XLBoom

XLBoom kopen?
Het Belgische merk XLBoom is opgericht in 1997 en staat garant voor origineel en kwalitatief hoogstaand ontwerp. Zij laten de producten vervaardigen in ateliers binnen en buiten Europa, waarbij de keuze voor een productieplaats laten afhangen van de lokale specialisatie in het werken met een bepaald materiaal. XLBoom streeft ernaar om alle producten met de hand te laten vervaardigen. De eigentijdse ontwerpen en de stijlvolle afwerking van de producten zijn kenmerkend voor XLBoom. Net als meerdere merken werkt ook XLBoom samen met diverse ontwerpers met elk een eigen stijl en benadering.
XLBoom bij kookwinkel Oldenhof
De producten van XLBoom vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Met de serie Rondo kunt aan elk feest of elke borrel een stijlvolle uitstraling verlenen. Deze producten zijn gemaakt van roestvrij staal met een zachte koperfinish of een zwarte coating. Er zijn dienbladonderzetters, dienbladen en ijsemmers van deze serie. De gehamerde metalen kommen van de serie Moon zijn van een messingkleurige coating voorzien. De Corona trolley bestaat uit twee lagen met een diepe bak waarin u flessen kwijt kunt. Het Pico wijnrek van XLBoom is opgebouwd uit zeskantige, messingkleurige rekken. Deze zijn verkrijgbaar in een uitvoering voor 3, 6 of 15 flessen. Bekijk onze volledige collectie XLBoom op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.