Zassenhaus sfeerfoto

Zassenhaus

De producten van Zassenhaus kenmerken zich door kwaliteit en degelijkheid. De collectie Zassenhaus bij kookwinkel Oldenhof varieert van kruiden- en koffiemolens tot weegschalen en kookwekkers.
 
Zassenhaus intro
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Zassenhaus

Zassenhaus kopen?
Zassenhaus begon in 1867 als een bedrijf voor kleine ijzerwaren en gereedschappen. Al 20 jaar later werd de productie van de koffiemolen gestart en in 1904 werd de eerste pepermolen vervaardigd. Zassenhaus is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in kruiden- en koffiemolens, met goede, Duitse, keramische maalwerken. Naast de bekende koffie- en kruidenmolens produceert Zassenhaus ook houten producten, zoals snij- en serveerplanken, maar ook kookwekkers en weegschalen. De producten van Zassenhaus weerspiegelen hun passie en vakmanschap.
Zassenhaus bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een grote collectie Zassenhaus producten. De producten kenmerken zich door hun tijdloze elegantie. Wij bieden u een grote collectie pepermolens en zoutmolens, maar ook weegschalen, keukengerei, kookwekkers en houten planken. Voor wie voor kwaliteit gaat, is bij Zassenhaus aan het juiste adres. Wenst u de producten van Zassenhaus in het echt te bewonderen? Kom dan gerust langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Natuurlijk kunt u de producten ook online bestellen via www.kookwinkel.nl.