Knallende kortingen tot 40%! Actievoorwaarden

Steelpannen

Een veelgebruikte pan is de steelpan, handig voor het bereiden van sauzen, het koken van een eitje of kleine hoeveelheden ingrediënten. 

Producten 1-16 van 106

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 106

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Steelpannen

Een steelpan kopen
Vrijwel elke pannenset heeft wel een steelpan. Juist omdat dit type pan zo handig is voor het verwarmen van kleine bereidingen en door de steel een handige houvast biedt zijn steelpannen erg populaire gerei. Ongeacht de warmtebron die u heeft en wat uw wensen zijn wat betreft de vorm en materiaalgebruik kunt u bij kookwinkel Oldenhof zeker slagen. Voor producten die gemakkelijk aanbakken of verbranden zijn er de steelpannen met een antikleeflaag. Daarnaast zijn er de pannen die onderdeel zijn van een lijn van pannen, zodat u de losse steelpan kan laten aansluiten bij uw kookpannenset. Om een pan op een inductieplaat te gebruiken kunt u het best een pan met een dikke bodem van inductiegeschikt materiaal kopen, hierdoor wordt de gehele bodem gelijkmatig warm. Voor de andere warmtebronnen kunt u ook pannen gebruiken zonder dikke bodem of met een aluminium basis.
Steelpannen bij kookwinkel Oldenhof
Het Spaanse pannenmerk Inoxibar heeft een uitgebreide selectie aan steelpannen. Deze roestvrijstalen pannen hebben een zwarte, kunststoffen handgreep en in sommige maten beschikken ze over een dikke capsulebodem. De merken Bioflon, GSW en Alessi maken steelpannen met een antikleeflaag, zodat uw voedsel niet aanbrandt. Van Demeyere, Fissler, BK en IIttala zijn er steelpannen te koop die aansluiten bij de pannen in de pannensets die deze merken verkopen. Het meest uitgebreide assortiment steelpannen vindt u bij het Franse Mauviel. Zij verkopen steelpannen van miniatuur tot overmaats en met verschillende materialen steel. Kijk voor al onze steelpannen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.