Snelkookpannen

Bij Oldenhof vindt u snelkookpannen in diverse maten, uitvoeringen en merken. Kook uw ingrediënten bijvoorbeeld met de Kuhn Rikon Duromatic Comfort en u kunt via een app van een afstand het kookproces in de gaten houden!

Producten 17-19 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Snelkookpannen

Een snelkookpan kopen?
Een snelkookpan is een goede koop voor elke keuken. Met een snelkook- of hogedrukpan gaart u producten op een veel snellere manier. Omdat bij een hoge luchtdruk het kookpunt van water toeneemt kan de kooktijd van sommige producten afnemen tot zelfs maar een kwart van de reguliere kooktijd. Omdat het deksel van de pan afgesloten is met een luchtdichte ring kan er alleen stoom ontsnappen door het overdrukventiel en hoeft u maar weinig water te gebruiken om uw producten te garen. Door de kortere kooktijd en de kleinere hoeveelheid water die u nodig hebt is een snelkookpan behalve praktisch ook nog energiezuinig en milieubewust. Na afloop van de kooktijd staat er veel druk op de pan door de hoge temperatuur. Zorg altijd dat de temperatuur voldoende gedaald is om de pan veilig te kunnen openen door de pan enige tijd te laten afkoelen of door koud water over het deksel te laten lopen.
Snelkookpannen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een uitgebreid assortiment snelkookpannen waarmee u snel en efficiënt maaltijden kunt bereiden. Onze collectie omvat verschillende maten en merken snelkookpannen, zodat u de perfecte pan kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Met een snelkookpan kunt u de kooktijd aanzienlijk verkorten terwijl u toch de smaak en voedingsstoffen behoudt. Onze snelkookpannen zijn veilig in gebruik, gemakkelijk te reinigen en van hoogwaardige kwaliteit. Bezoek kookwinkel Oldenhof en ontdek ons assortiment snelkookpannen voor een snelle en gezonde kookervaring.