Pasen

Pasen

Pasen vieren we dit jaar kleurrijk! Lange tafels met het fleurigste servies tijdens het ontbijt, mooie glazen voor de lekkerste cocktails bij de brunch
tot de mooiste bakvormen voor het bakken van de lekkerste paascakes. Natuurlijk bieden wij u ook alles voor een perfect gepocheerd, gekookt of gebakken eitje, want een eitje hoort erbij!

 

Thema's


 • Een perfect paasontbijt Proost op de paasbrunch Een ei hoort erbij Feestelijk paasdineren

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Pasen

Alles voor Pasen kopen?
Wilt u producten voor Pasen kopen? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. U vindt bij ons alles voor een perfecte paasbrunch. Kook uw eieren perfect gaar met een eierkoker. Houdt u meer van een gepocheerd ei of toch een gebakken ei? Geen probleem! Hiervoor hebben wij de perfecte pannen en gereedschappen in huis! Maar dat een ei niet mag ontbreken met Pasen, dat is duidelijk! Naast alles voor het perfecte ei, vindt u bij ons ook alles voor een mooi gedekte tafel en voor het maken van heerlijke chocoladebonbons. Denk bijvoorbeeld aan eierdoppen, serveerschalen, bonbonvormen en marmeren platen. Alles voor Pasen koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Alles voor Pasen bij kookwinkel Oldenhof
Van het mooiste servies, bestek en glaswerk voor een echte paastafel van merken als Broste Copenhagen en Serax tot de bakvormen van Nordic Ware die u gebruikt voor het bakken van de mooiste paascakes. Het beslag voor uw paascakes en –broden kneedt en mengt u met de sterke kneedmachines van Ankarsrum. Gaat u liever aan de slag met chocolade? Voor het werken met chocolade vindt u bij ons marmeren platen, tempereerspatels en bonbonvormen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u alles voor een fijne Pasen bij u thuis! Bestel uw paasproducten eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl.