Koffie-artikelen

Producten 1-16 van 620

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 620

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Koffie-artikelen

Koffie-artikelen kopen?
Een lekkere kop koffie is voor veel mensen bijna onmisbaar. Op ieder moment van de dag kan tegenwoordig koffie worden gedronken. Om tot een goede kop koffie te komen zijn er een ondenkbaar aantal koffie-accessoires en koffie-artikelen op de markt. De ene kop koffie is de andere natuurlijk niet. Er zijn in de loop der jaren heel wat verschillende technieken naar Nederland kom overwaaien, zoals bijvoorbeeld slowcoffee, koffiezetten via de vacuümmethode, de cafetière en de percolator. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een uitgebreid assortiment producten die het u vergemakkelijken en u helpen om een goede koffie te bereiden.
De koffie-artikelen die bij u passen
Voor wie van verse koffie houdt, is een bonenmaler het ultieme accessoire. U kunt zelf de maalinstelling aanpassen naar welke gewenst is en passend bij de manier van koffie zetten. Voor slowcoffee vindt u bij kookwinkel Oldenhof koffie-artikelen als opschenkfilters, opschenksets en losse filters. Schenk uw koffie op met water gekookt tot de door u gewenste temperatuur, in een digitale opschenkketel. Ook voor losse onderdelen alt uitklopbakken, pistons, pistonfilters en voor handmatige, halfautomatische en volautomatische espressomachines bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag in onze kookwinkels en via onze klantenservice over de koffie-artikelen die bij u passen.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.