Nivona espressomachines

Nivona volautomatische espressomachines zijn geïnspireerd op de portafilter, ook wel de pistonmachine, maar dan met een focus op simpliciteit. Gebruiksgemak staat daarom voorop bij Nivona. De espressomachines zijn van hoge kwaliteit en getuigen van smaak door het strakke design.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Nivona koffiemachine

Nivona CafeRomatica

De Nivona CafeRomatica modellen zijn volautomatische koffiemachines die zich inzetten voor kwaliteitskoffie in elk huishouden. Inmiddels heeft Nivona 10 verschillende uitvoeringen van dit model op de markt gebracht. De machines zijn compact, stijlvol en bieden koffiegenot voor een eerlijke prijs. Elke uitvoering verschilt in mate van luxe en gebruiksgemak.

Nivona 790

De Nivona CafeRomatica 790 is onderdeel van de zevende serie van de CafeRomatica volautomatische espressomachine. De stijlvolle 790 blinkt uit in gebruiksgemak. Met één druk op de knop zet u een melkspecialiteit en zelfs een barista-style cappuccino. De koffiesterkte is in 5 niveaus instelbaar, net als de maalgraad en de koffietemperatuur. Deze instellingen kunt u tevens opslaan in de app, die via bluetooth ook in staat is om contact te maken met de machine. De 790 heeft ruimte voor 5 gepersonaliseerde koffierecepten. Nivona espressomachines kenmerken zich door het minimale onderhoud. De Nivona beschikt over automatische onderhoudsprogramma’s waardoor u ontzorgd wordt.

Nivona 820

Met de CafeRomatica 820 wil Nivona de Italiaanse specialiteit, de cappuccino, naar uw eigen keuken brengen. Met deze versie is het mogelijk om twee cappuccino’s tegelijk te zetten. Maar de 820 biedt nog meer. Zo heeft de 820 10 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten. Het Aroma Balance System geeft gebruikers de keuze tussen drie verschillende smaakprofielen: dynamic, constant of intense. Daarnaast zet u met dit model twee cappuccino’s tegelijk. Verder is de bonenmaler van de 820 nog ietsje stiller in vergelijking met de 790.

Nivona 960

Alweer gaat Nivona een stapje verder als het om luxe gaat. De Nivona CafeRomatica 960 is uitgerust met het Aroma Balance System en het OneTouch SPUMATORE-systeem. Dit systeem maakt keer op keer, met één simpele druk op de knop, het perfecte melkschuim. Met een uitgebreide selectie van 17 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten, raakt u nooit uitgedronken. Het bedienen is overzichtelijk door het luxe 5 inch touchscreen. De 960 maakt onderhoud nog gemakkelijker: door het Claris waterfilter wordt kalkaanslag verminderd. Ook het melkopschuimsysteem beschikt over een automatische spoelfunctie.

Nivona 1040

Voor de grootgebruikers of voor op kantoor heeft Nivona de CafeRomatica 1040. Met een bonenreservoir van 600 gram, die uitgebreid kan worden tot één kilo en een waterreservoir van 3,5 liter, hoeft er niet snel bijgevuld te worden. Het is tevens mogelijk om gelijk voor iedereen koffie te zetten: er kan maximaal 1,9 liter koffie in één keer gebrouwen worden. Bediening van de koffiemachine is gemakkelijk met het grote touchscreen of met de bluetooth-app van Nivona. Met de 1040 heeft u volledige regie over uw koffie: er is ruimte om 18 persoonlijke koffierecepten op te slaan en er is keuze uit 5 koffiesterktes, 3 watertemperaturen en 3 aromaprofielen. Daarnaast is de bonenmaler extra stil.

Nivona waterfilter

Om uw Nivona machine kalkvrij te houden kunt u een Claris waterfilter aan uw espressomachine toevoegen. Het filter wordt direct in het waterreservoir geplaatst en tast de smaak van uw koffie verder niet aan. Zo gaat uw machine nog langer mee en smaakt de koffie nog beter.

Nivona of JURA

Bij Nivona en JURA kunt u terecht voor volautomatische espressomachines van hoge kwaliteit. Over het algemeen vallen de Nivona machines iets voordeliger uit dan die van JURA. JURA heeft echter meer verschillende modellen en richt zich meer op het ontwikkelen van nieuwe technologieën, zoals een cold brew functie of de Product Recognising Grinder. Wie voorkeur geeft aan optimaal gebruiksgemak en een koffiemachine zoekt zonder poespas, zal mogelijk gelukkiger worden van een Nivona machine. Meer hulp nodig bij het kiezen tussen Nivona en JURA? In dit blog helpen we je verder.