Thee

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Thee

Thee kopen?
Thee vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse soorten en smaken. Van losse thee tot theezakjes en van zwarte thee tot groene thee. Alle theesoorten zijn afkomstig van dezelfde plantensoort. De manier waarop theebladeren worden verwerkt heeft invloed op de smaak. Met onze theesoorten drinkt u op ieder moment van de dag de lekkerste thee. Zowel in onze fysieke kookwinkels als via www.kookwinkel.nl vindt u het grootste assortiment thee, onder andere van het bekende merk Kusmi Tea.
De thee die bij u past
Thee is een product dat vele variaties kent. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment thee van het bekende merk Kusmi Tea. Van Kusmi Tea bieden wij u diverse theemelanges aan, maar ook cadeausets en lege zakjes voor het laten trekken van losse thee. Kusmi Tea staat bekend om zijn fijne assortiment van hoge kwaliteit theemelanges. Recepten van unieke Russische smaken zijn al meer dan een eeuw geheim gehouden. Kusmi Tea kent ook vele traditionele en op smaak gebrachte blends. Wij adviseren u graag over de thee die bij u past.