Weegschalen

Weegschalen vindt u bij kookwinkel Oldenhof in diverse uitvoeringen. Kiest u voor een analoge weegschaal? Of weegt u liever digitaal, voor een precieze meting? 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Keukenweegschaal kopen?

Kiezen voor een analoge of digitale keukenweegschaal

Een weegschaal is een van de meest gebruikte dingen in de keuken. Waar kunt u het best op letten als u een keukenweegschaal wilt kopen? Er zijn zowel digitale weegschalen als analoge te koop. Veel van de weegschalen in retrostijl zijn analoog en zijn ware sierraden op uw aanrecht. Door middel van een stelschroef is een analoge weegschaal op nul te zetten. Een digitale weegschaal is wat exacter omdat de precieze hoeveelheid op het venster komt te staan, vaak op een gram nauwkeurig. Digitale weegschalen hebben vaak ook de optie om verschillende meeteenheden te gebruiken, zowel metrisch als imperiaal. Ook voor het maken van slow coffee zijn weegschalen te koop die niet alleen als koffieweegschaal maar ook als timer voor de brouwtijd dienen.

Ons assortiment aan keukenweegschalen

Bij kookwinkel Oldenhof hebben we een uitgebreide selectie aan weegschalen. U kunt kiezen uit de voorgenoemde analoge en digitale modellen, maar ook weegschalen op verschillende grootte en verschillende merken. Kijk in ons assortiment of u uw weegschaal retro of modern wilt, en met wat voor type bediening. Voor het heel exacte wegen verkopen wij ook een assortiment aan precisieweegschalen, met een nauwkeurigheid vanaf 0,05 gram. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie weegschalen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van bepaalde modellen? Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.