Buitenbranders

Een buitenbrander is het ideale gereedschap voor wie houdt van buitenkoken. Plaats de buitenbrander op een stevige ondergrond en bereid uw dagelijkse gerechten in de buitenlucht!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Buitenbranders

Een buitenbrander kopen?
Voor een gerecht als paella is het gebruikelijk om het te maken in een lage brede pan op een grote brander. Door de breedte van de brander wordt de pan zo gelijkmatig mogelijk verhit. De branders zijn op een gasfles met propaan of butaan aan te sluiten door middel van een flexibele slang. Branders met een dubbele brandring zijn vaak per ring te regelen, zodat u controle over het kookproces heeft. U kunt een buitenbrander gebruiken in combinatie met een onderstel. In combinatie met een goede pan kunt u hiermee naar hartenlust buiten koken.
Buitenbranders bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zitten verschillende modellen buitenbranders. De meest luxueuze editie is van het Franse merk Roller Grill. Deze brander is geschikt voor pannen vanaf 22 cm in bodemdiameter en brandt op propaan en butaan. Het Spaanse merk Vaello is gespecialiseerd in het vervaardigen van paellapannen en bijbehorende branders. Van dit merk heeft kookwinkel Oldenhof vier losse branders in collectie, van 20, 30, 50 en 60 cm in diameter. Ter ondersteuning van de losse branders heeft Vaello ook drie maten onderstel in collectie, uitgevoerd in rood staal. Vaello produceert ook een verstelbare driepoot die voor meerdere branders te gebruiken is. Kijk voor het assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.