Buitenhaarden

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Buitenhaarden

Een buitenhaard kopen
Een buitenhaard of tuinhaard in de tuin of op uw terras stelt u in staat tot laat in de avond of tot ver in de nazomer buiten te genieten. Doordat tuinhaarden een gerichte opening hebben kunt u de warmte op het terras richten. De hoge schoorsteen leidt de rook boven het terras weg en zorgt ervoor dat u lekker warm bij de buitenhaard kunt zitten. De haarden zijn voorzien van twee handgrepen aan de bovenzijde waardoor u de haard gemakkelijk kunt verplaatsen.
Buitenhaarden bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft de tuinhaarden van Stofey in het assortiment. Deze worden geleverd in verschillende maten en afwerkingen. De maat L is 45 centimeter in diameter en wordt geleverd in roestvrij staal. Door de hitte van het vuur verkleurt het staal door en door waardoor het een schakering van kleuren krijgt. De maat XL heeft een diameter van 50 centimeter en is, naast roestvrij staal, ook te krijgen met een zwarte coating. Hierdoor blijft de haard steeds de zelfde kleur. Beide XL buitenhaarden zijn ook te koop met een extra lange schoorsteen, waardoor de rook op meer dan 2,5 meter hoogte uit de schoorsteen komt. Kijk voor ons volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.