Kinderbestek

Speciaal voor de kleinere dames en heren zijn er speciale kinderbestekjes met vrolijke en kleurrijke decoraties. Zo wordt het nóg leuker om te eten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Kinderbestek

Kinderbestek kopen?
Uw kind leert het meest eenvoudig eten met een kinderbestek dat perfect afgestemd is op de maten van de hand en mond van uw kind. Omdat bestek voor kinderen vaak nogal wat te verduren heeft, zoals vallen of slaan op een tafel, is een robuuste uitvoering aan te raden. Typerend aan een klein bestek is dat het mes minder scherp is en voorzien is van een bolle bovenzijde die niet kan ‘steken’. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u kinderbestek van diverse merken en in diverse uitvoeringen, zodat u altijd iets zal vinden dat aansluit bij uw voorkeuren - of die van het kind natuurlijk.
Het juiste kinderbestek kiezen
Een kinderbestek wordt erg vaak gegeven als kraamcadeau of bij de verjaardag van een (jong) kind. Probeer, wanneer u een een besteksetje cadeau wil geven, te achterhalen wat voor bestek de ouders gebruiken, zodat het bestek voor het kind kan aansluiten bij de stijl van het volwassen bestek. Voordeel daarvan is dat wanneer het kind opgroeit, het moeiteloos over kan op het grote bestek. Een andere optie is een kinderbestekje dat juist afwijkt van het bestek van de familie, met een eigen opdruk of print. De opdruk of print kan dan afgestemd worden op een thema dat gekozen is voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Vaak zijn er ook bijpassende kinderserviezen verkrijgbaar, met kleine borden en bekers in hetzelfde thema. Het meeste kinderbestek is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal. Dit materiaal is erg robuust en goed bestand tegen voedselzuren. Bovendien is het vaatwasmachinebestendig. Roestvrijstalen kinderbestek zal jarenlang meegaan en kan van generatie op generatie worden doorgegeven.