Bierglazen

In een bierglas komt uw pilsener of ander biersoort het beste tot zijn recht. Bovendien kunt u tot de laatste slok genieten van de schuimlaag.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Bierglazen

Bierglazen kopen?
Net zoals wijnglazen zijn ook bierglazen verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zoveel soorten bier, zoveel soorten bierglazen. De speciale vorm van de diverse bierglazen zorgen voor een optimale smaaksensatie. Smaken komen door de vorm van het glas perfect tot zijn recht. Elk bierglas heeft een speciaal mousseerpunt, waardoor het bier blijft bruisen. Bij kookwinkel Oldenhof koopt u bierglazen waardoor u voortaan extra van uw welverdiende biertje kunt genieten.
Bierglazen bij kookwinkel Oldenhof
De bierglazen bij kookwinkel Oldenhof vindt u in diverse soorten en maten. Wat de glazen met elkaar gemeen hebben is de grote inhoud. Zo kunt u met een gemak een ruime hoeveelheid bier in het glas schenken met een goede schuimkraag. Kiest u voor een bierglas op een voetje, een witbierglas of gaat u voor het klassieke model bierglas? Bekijk online via www.kookwinkel.nl onze ruime collectie bierglazen. Voor vragen en advies bent u welkom in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice.