Glazensets

Kookwinkel Oldenhof heeft ruime keuze uit verschillende glazensets en combinaties voor zowel de wijn-, water- en whiskeydrinker. 

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Glazensets

Glazensets kopen?
Met een glazenset heeft u in één aankoop een mooie collectie aan glazen. Handig als u wijn, whisky of water aan een grote groep mensen tegelijk wilt serveren of als u de tafel voor meerdere personen dekt. Voor elke drank zijn er aparte glazensets te vinden. Zo komen de gedronken dranken het beste tot hun recht. De meeste sets zijn vaatwasmacinebestendig, maar om de glans zo lang mogelijk te behouden is handwas vaak aan te raden.
Glazensets bij Kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende glazensets van onder andere Riedel, Schott Zwiesel en Nachtmann. De sets verschillen in grootte, van 3-delig tot wel 18-delig. U kunt de glazensets online bestellen of komen ophalen in één van onze kookwinkels. Heeftu advies nodig over uw aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen u adviseren en alles vertellen over het bestelproces en levering.