Serveerplanken

Serveerplanken zijn ideaal voor het serveren van bijvoorbeeld kaas, tapas of worst. In ons ruime assortiment vindt u houten en leisteen serveerplanken.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Serveerplanken

Serveerplank kopen?
Een mooie serveerplank of hapjesplank is een van de meest geliefde manieren om eten te presenteren. Deze manier van opdienen is niet alleen geschikt voor grote gezelschappen maar kleinere planken zijn al voor kleine groepen mensen geschikt. Gebruik de planken om uw tapas, kaas, worst en brood op te serveren. Houd bij het kiezen van de juiste serveerplank rekening met wat u op de plank wilt presenteren. Een plank van leisteen kunt u in de koelkast leggen en is zo geschikter om delicate vleeswaren op te serveren. Wilt u juist nog kunnen snijden op de plank dan is het voor het behoud van uw messen aan te raden om een mooie houten plank te kopen.
Serveerplanken bij kookwinkel Oldenhof
Voor de mooiste serveerplanken bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. Of u nu liever een van de Oldenhof planken met metalen grepen heeft of een olijfhouten plank van Bowls & Dishes, ons assortiment is erg uitgebreid. Specifiek voor kaas verkopen wij ook de kaasplanken van het merk Boska. De zwarte planken van Epicurean zijn gemaakt van geperste houtvezel en zijn daarom zelfs vaatwasmachinebestendig. Door uw plank te combineren met een stolp of met aardewerken kommetjes of schaaltjes kunt u de tafel nog feestelijker aankleden. Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.