Hamburgerpersen

Wilt u zelf hamburgers maken? Misschien wel gevulde of zelfs met 2 tegelijk. U maakt altijd geslaagde, mooi ronde hamburgers met een hamburgerpers. 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Hamburgerpers

Hamburger kopen?
Als echte kookliefhebber is het natuurlijk leuk om uw eigen hamburgers te maken. De hamburgerpers is een ideale keukentool om hiervoor te gebruiken. De hamburgerpersen in ons assortiment variëren in vorm, maat en materiaal. Kookwinkel Oldenhof heeft hamburgerpersen waar u alleen met één beweging het gehakt naar beneden hoeft te duwen en hamburgerpersen die bestaan uit twee losse delen. Hier plaatst u in het ene deel uw gehakt en duwt u langzaam het gehakt naar beneden. De hamburgerpers van Küchenprofi is voorzien van openstaande randen in de pers en hierdoor ontstaan er in de burgers groeven, dit zorgt voor een optimaal gaarproces. Ga langs één van onze winkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle om alle hamburgerpersen te bekijken.
Hamburgerpersen bij Kookwinkel Oldenhof
Voor de beste hamgburgerpersen kunt u terecht bij Kookwinkel Oldenhof. Onder andere bieden wij een drievoudige hamburgerpers aan van Point Virgule. Zeer geschikt om meerdere burgers tegelijk te maken. Ook bevat ons assortiment de hamburgerpers van Big Green Egg. Deze is eenvoudig in gebruik en vervaardigd uit kunststof.