Elektrische pastamachine

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Elektrische pastamachines

Elektrische pastamachine kopen?
Uw eigen zelfgemaakte pasta maken doet u met een elektrische pastamachine. Doordat de rollers van de pastamachine elektrisch worden aangedreven heeft u uw handen vrij om het deeg door de rollers te begeleiden. Met een elektrische pastamachine maakt u van pastadeeg gemakkelijk pastavellen. Deze kunt u ook vormen tot bijvoorbeeld fettuccine of tagliatelle. Naast pastamachines kunt u ook pastarollers kopen die u kunt aansluiten op uw keukenmachine. De pastamachines reinigt u niet met water, maar laat u drogen. U kunt dan de opgedroogde pasta makkelijk verwijderen met een borsteltje.
Elektrische pastamachines bij Kookwinkel Oldenhof
Naast het feit dat zelfgemaakte pasta veel lekkerder is, is het ook erg leuk om zelf uw eigen pasta te maken. Met de elektrische pastamachines van Imperia kunt u gemakkelijk zelf de heerlijkste pasta en pastavormen maken. Bezit u een KitchenAid of Ankarsrum keukenmachine? Dan kunt u deze uitbreiden met een van de pastarollers of raviolimakers. Afhankelijk van uw model elektrische pastamachine kunt u deze uitbreiden met verschillende rollers en accessoires, zodat u nog meer verschillende soorten pasta kunt maken.