Wafelpan

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Wafelijzers

Wafelijzer kopen?
Wat is er lekkerder dan warme wafels? Zelfgemaakte warme wafels. Met een wafelpan maakt u in een handomdraai uw eigen wafels. U maakt de wafels door het beslag in het wafelijzer te gieten en deze vervolgens te verwarmen op het gasfornuis of op open vuur. Dankzij het materiaal van de wafelpan wordt het beslag gelijkmatig verwarmd en kunt u na enkele minuten genieten van heerlijk verse wafels.
Wafelijzers bij Kookwinkel Oldenhof
U heeft de keuze uit wafelijzers in verschillende vormen en van verschillende grootte. Zo kunt u naast normale wafels ook speciale Chinese eierwafels of hoorntjes maken. U koopt uw wafelijzer in één van onze fysieke kookwinkels of u bestelt snel, gemakkelijk en veilig online. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Toch nog vragen voordat u bestelt? Neem dan contact op met onze klantenservice.