Wafelpan

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Wafelijzers

Wafelijzer kopen?
Wat is er lekkerder dan warme wafels? Zelfgemaakte warme wafels. Met een wafelpan maakt u in een handomdraai uw eigen wafels. U maakt de wafels door het beslag in het wafelijzer te gieten en deze vervolgens te verwarmen op het gasfornuis of op open vuur. Dankzij het materiaal van de wafelpan wordt het beslag gelijkmatig verwarmd en kunt u na enkele minuten genieten van heerlijk verse wafels.
Wafelijzers bij Kookwinkel Oldenhof
U heeft de keuze uit wafelijzers in verschillende vormen en van verschillende grootte. Zo kunt u naast normale wafels ook speciale Chinese eierwafels of hoorntjes maken. U koopt uw wafelijzer in één van onze fysieke kookwinkels of u bestelt snel, gemakkelijk en veilig online. Vanaf een bestelbedrag van € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Toch nog vragen voordat u bestelt? Neem dan contact op met onze klantenservice.