Wafelpan

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Wafelijzers

Wafelijzer kopen?
Wat is er lekkerder dan warme wafels? Zelfgemaakte warme wafels. Met een wafelpan maakt u in een handomdraai uw eigen wafels. U maakt de wafels door het beslag in het wafelijzer te gieten en deze vervolgens te verwarmen op het gasfornuis of op open vuur. Dankzij het materiaal van de wafelpan wordt het beslag gelijkmatig verwarmd en kunt u na enkele minuten genieten van heerlijk verse wafels.
Wafelijzers bij Kookwinkel Oldenhof
U heeft de keuze uit wafelijzers in verschillende vormen en van verschillende grootte. Zo kunt u naast normale wafels ook speciale Chinese eierwafels of hoorntjes maken. U koopt uw wafelijzer in één van onze fysieke kookwinkels of u bestelt snel, gemakkelijk en veilig online. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Toch nog vragen voordat u bestelt? Neem dan contact op met onze klantenservice.