Bordenwarmers

Een bordenwarmer is als een elektrische deken voor uw bord. Gebruik een bordenwarmer voor het verwarmen van uw borden, om uw gerecht langer warm te houden tijdens het eten. Bordenwarmers zijn te verkrijgen in verschillende maten en capaciteiten. 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Bordenwarmers

Een bordenwarmer kopen
Een bordenwarmer gebruikt u om, voor het opdienen, de borden te verwarmen. De gemakkelijkste methode is om de borden te verwarmen met behulp van een elektrische bordenwarmer. Hierdoor wordt het eten minder snel koud, omdat het keramisch materiaal van de meeste borden de temperatuur vaak lang vasthoudt. Met name voor diners, wanneer u de individuele borden van uw gasten graag zelf wilt opmaken is het handig om de borden tevoren warm te maken. Met behulp van een elektrische bordenwarmer hoeft u zich dus over koude borden in elk geval geen zorgen te maken.
Bordenwarmers bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof zitten de bordenwarmers van Solis. Deze zijn er in verschillende maten en in verschillende kleurstellingen. De bordenwarmer voor 10 borden tot 27 cm is verkrijgbaar in rood-zwart en bestaat uit een zachte hoes waarin u de borden stapelt. De grotere variant is ook geschikt voor 10 borden, maar dan tot een diameter van 32 cm maximaal. Deze is leverbaar in rood-zwart en grijs-zwart. Deze drie modellen verwarmen in ongeveer 12 minuten tijd tot ongeveer 70°C. Doordat deze bordenwarmers zijn gemaakt van katoen, zijn ze gemakkelijk op te bergen en schoon te maken met een vochtige doek. Bekijk ons assortiment bordenwarmers op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze winkels.