Pastamachines

Met een pastamachine maakt u thuis heerlijke, verse pasta. Oldenhof biedt elektrische en handmatige pastamachines aan met diverse opzetstukken van het merk Imperia. 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Pastamachines

Een pastamachine kopen?
Om pasta te maken is een pastamachine onmisbaar. Na het kneden van het deeg zorgen de stevige, metalen rollers van een goede pastamachine ervoor dat het deeg soepel wordt en gelijkmatig uitrolt. De rollers zijn in dikte verstelbaar, waardoor u de pasta van dik naar steeds dunner kunt rollen om te eindigen met een mooi, dun vel pasta om verder te verwerken. U kunt er voor kiezen om de pasta in individuele vellen te snijden om lasagne mee te maken, of om de vellen in repen te snijden, afhankelijk van de soort saus die u er bij serveert. Met een pastapers kunt u het deeg in de vorm van holle pasta of fusilli-achtige vormen persen. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een uitvoerig assortiment pastamachines.
De pastamachines van kookwinkel Oldenhof
Het voornaamste merk pastamachines van kookwinkel Oldenhof is Imperia. Deze Italiaanse fabrikant specialiseert zich in het maken van pastagereedschap en heeft enkele verschillende modellen pastamachine, van eenvoudig en voor thuisgebruik tot elektrische pastamachines voor professioneel gebruik. De eenvoudige modellen van Imperia hebben een gladde roller voor de dikte en twee snijrollen voor spaghetti en tagliatelle. Het volgende model heeft dezelfde rollen, maar de snijrollen zijn van de machine af te halen waardoor u ook andere rollen kunt gebruiken. Op deze pastamachine is ook een aandrijfmotor te monteren, zodat u twee handen vrij heeft om met de pastavellen te werken. Kijk ook voor het assortiment professionele pastamachines en de pasta-opzetstukken voor verschillende keukenmachines op www.kookwinkel.nl. Kom voor het complete assortiment ook langs in een van onze winkels.