Rijstkokers

Een elektrische rijstkoker is ideaal voor het koken van uw rijst. Vul de pan met een afgemeten hoeveelheid rijst en water en uw rijstkoker doet de rest. Wanneer de rijst gaar is gaat de rijstkoker automatisch over op een warmhoudfunctie. 

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Rijstkokers

Rijstkoker online kopen?
Een rijstkoker online kopen is eenvoudig via www.kookwinkel.nl. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een uitgebreide selectie rijstkokers waarmee u moeiteloos perfecte rijst kunt bereiden. Onze collectie omvat verschillende modellen en capaciteiten, zodat u de ideale rijstkoker kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Met een rijstkoker kunt u genieten van luchtige en smaakvolle rijst, zonder het gedoe van het constant in de gaten houden van het kookproces. Onze rijstkokers zijn van hoogwaardige kwaliteit, eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken. Bezoek kookwinkel Oldenhof en ontdek ons assortiment rijstkokers voor een perfecte rijstbereiding bij elke maaltijd.
De rijstkoker die bij u past
De eerste stap in uw keuze de juiste rijstkoker is de manier van bereiding. Zo zijn er kokers voor in de magnetron en losstaande elektrische rijstkokers. Losstaande elektrische machines bieden vaak meerdere functies en zorgen vaak voor een betere kwaliteit rijst, magnetronkokers zijn vaak sneller in gebruik en eenvoudiger op te bergen. Let bij een elektrische rijstkoker goed op de andere functionaliteiten. Zo zijn vele elektrische rijstkokers ook te gebruiken om groenten, vis en vlees te stomen, bieden ze diverse programma’s voor verschillende soorten rijst en is er een warmhoudfunctie aanwezig die de rijst na het koken op temperatuur houdt. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder met het kiezen van de rijstkoker die bij u past!